Tafelen met

Aan tafel met Slagerij de Bruin. Het maakt niet uit of het nu gaat om een uitgebreide barbecue bij u in de tuin, een bedrijfsfeest of een samenzijn met de familie.  Of het nu gaat om een partij van 25 personen of van 500: Wij maken het feest perfect in orde! Een voorbeeld van een zeer geslaagd barbecue feest was in augustus 2015. ZANDWij hebben toen voor zo’n 300 personen op Strandfestival ZAND te Almere het eten verzorgd.

Ook op ons eigen Hollandsspektakel was er gelegenheid voor de VIP-gasten te genieten van het heerlijke barbecuevlees van Slagerij de Bruin.

BarbecueHollandsspektakel

Voor barbecue partijen bieden we verschillende mogelijkheden. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het beste vlees, maar ook voor:

  • Salades.
  • Servies; wegwerpborden of porselein (bestek en borden € 0,25 per stuk).
  • Glaswerk (vanaf € 0,25 per stuk).
  • Barbecue (zowel gas als houtskool), gasfles € 18,50.catering
  • Tent (6 bij 3 meter, huurprijs € 75,00).
  • Tafels/statafel (vanaf € 7,50).
  • Terrasverwarming (vanaf 17,50, exclusief gas).

NB: Gebruik van onze barbecue is op eigen risico! Gebruik het materiaal waarvoor het bestemd is en behandel het alsof het van uzelf is.

Buffetten
Naast koud-, warm- of koud/warm buffetten verzorgen wij ook winterbuffetten.  Vanaf 15 personen en in overleg brengen wij het buffet warm bij u thuis met alles erop en eraan. Enkele suggesties zijn:

Boerenkool, zuurkool, hutspot, hete bliksem, andijvie stamppot, hazepeper, erwtensoep, bruine bonensoep of denk aan een heerlijke uiensoep. Een rijk gevulde tomaten- of groentensoep met een vers stukje brood is uiteraard ook mogelijk.

Een stamppotmaaltijd is niet compleet zonder een lekker
balletje gehakt, gebakken spekjes, roggebrood met spek en vergeet Slagerij de Bruin’s met goud bekroondSaladese rookworst niet!

Er is al een stamppotmaaltijd mogelijk vanaf minimaal 15 personen, vanaf € 5,95 per persoon.

Heeft u vragen over het ‘aan tafel-concept’ van Slagerij de Bruin? Neem dan contact met ons op.