Catering

ZAND
VIP BBQ op het Zand festival

Aan tafel met Slagerij de Bruin. Het maakt niet uit of het nu gaat om een uitgebreide barbecue bij u in de tuin, een bedrijfsfeest of een familiefeest. Voor 25 personen of 500: Wij maken het feest perfect in orde! Een voorbeeld van een zeer geslaagd barbecue feest was het VIP arrangement op festival ZAND in Almere. Wij hebben toen voor zo’n 300 personen het eten verzorgd.

Ook op ons eigen Hollandsspektakel was er gelegenheid voor de VIP-gasten te genieten van het heerlijke barbecuevlees van Slagerij de Bruin.

Barbecue
Hollandsspektakel

Voor barbecue partijen bieden we verschillende mogelijkheden. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het beste vlees, maar ook voor:

  • Salades.
  • Stokbrood/kruidenboter.
  • Diverse sauzen.
  • Servies; wegwerpborden of porselein, bestek
  • Glaswerk .
  • Barbecue (zowel gas als houtskool).
  • Tafels/statafel.

NB: Gebruik van onze barbecue is op eigen risico! Gebruik het materiaal waarvoor het bestemd is en behandel het alsof het van uzelf is.

catering
Bartho druk aan het werk

Buffetten

Naast koud-, warm- of koud/warm buffetten verzorgen wij ook winterbuffetten.  Vanaf 15 personen en in overleg brengen wij het buffet warm bij u thuis met alles erop en eraan. Enkele suggesties zijn:

Boerenkool, zuurkool, hutspot, hete bliksem, andijvie stamppot, hazepeper, erwtensoep, bruine bonensoep of denk aan een heerlijke uiensoep. Een rijk gevulde tomaten- of groentensoep met een vers stukje brood is uiteraard ook mogelijk.

Salades
Koud buffet met diverse salades

Een stamppot maaltijd is niet compleet zonder een lekker
balletje gehakt, gebakken spekjes, roggebrood met spek en vergeet Slagerij de Bruin’s met goud bekroonde rookworst niet!

Er is al een stamppot maaltijd mogelijk vanaf minimaal 15 personen.

Dieetwensen

We beseffen ons ook heel goed dat specifieke dieetwensen bijna bij elke eetgelegenheid wel voorkomt. Wij verzorgen ook pakketten waarbij we rekening houden met lactosevrij, glutenvrij, halal en zelfs vegetarische wensen! 

Heeft u vragen over catering van van Slagerij de Bruin?

Neem dan contact met ons op via 0345-501282 (Beusichem) of
0345 512 762 (Culemborg). U kunt ons ook altijd mailen via: slagerijdebruin@zonnet.nl