Over ons

Welkom op de website van Slagerij de Bruin. Al bijna 100 jaar een begrip in de Betuwe. 

Winnaars van de Grote Grillworst test 2020!

Wellicht zijn onze winkels in Culemborg en Beusichem al jaren bij u bekend en komt u regelmatig langs voor het beste vlees en de heerlijkste vleeswaren. Maar.. kent u ons nog niet? Laten we ons voorstellen:

Na vele generaties van slachters en slagers runnen vanaf 1 januari 2023 Bartho en zijn zoon Michael de Bruin de winkels in Culemborg en Beusichem. Met het natuurlijke rundvlees van boerderij Van de Koppel en de inmiddels ‘wereldberoemde’ met goud bekroonde rookworst hebben we enige faam verzameld in de omgeving. De sterke verhalen van de slagers in de winkels dragen er waarschijnlijk ook aan bij. 

Vlees op maat

Wij staan bekend om de kwaliteit van ons vlees en onze service. Vlees zonder extra toevoegingen, op ambachtelijke wijze gemaakt en vers voor u afgesneden. Wilt u een specifiek stuk vlees om een recept op te volgen? Kijk mee over het hakblok terwijl de slagers het vlees voor u afsnijden. Wilt u de vriezer voorraad goed aanvullen? Onze medewerkers pakken het vlees extra goed in. 

Wij snijden het vlees op maat af

Heeft u een vraag of wilt u een bestelling doorgeven? Neem dan contact met ons op!

  • 0345 501282 (Beusichem)
  • 0345 512762 (Culemborg)

Onze thuisbezorgservice
Geen tijd om boodschappen te doen, moeilijk ter been, een ziek kind? Via onze webwinkel www.slagerijdebruinthuis.nl worden uw vlees en vleeswaren (binnen een straal van 20 km van Beusichem) ook thuis bezorgd.

Wij staan met veel plezier voor u klaar. Culinair boodschappen doen… doet u bij Slagerij de Bruin.

Openingstijden Slagerij de Bruin Beusichem:

maandag t/m donderdag: 08.30 – 18.00 uur
vrijdag: 08.30 – 19.00 uur
zaterdag: 08.00 – 16.00 uur

Culemborg:

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag: 08.30-17.30 uur
Zaterdag: 08.00-16.00 uur